Betalen

Betaal uw rit nu vertrouwd, veilig en gemakkelijk met iDEAL. Reserveer uw taxi online via de website en betaal uw rit direct met iDEAL. Let er wel op dat u uw taxi binnen 12 uur na gewenste ophaaltijd boekt, zodat uw rit nog ingepland kan worden. Kosten bedragen €1,- per transactie.

IDEAL

IDEAL-PayPal of Credit Card (AMEX / VISA / Master Card)

Wilt u uw rit online met uw Credit Card of PayPal betalen dan is dat ook mogelijk. Boven het bedrag wat u op de Tarieven pagina ziet staan, komt er nog 5 euro extra kosten bij op. Dat zijn de kosten die bank aan ons doorberekenen.

VISA
MASTERCARD
AMEX
PAYPAL

Contant of met Credit Card in de taxi betalen

Behalve uw rit contant in te taxi te betalen kunt u bij ons ook met uw creditcard uw rit(ten) betalen. Per transactie betaalt u wel € 5,- extra aan creditcard kosten. Nadat u uw rit heeft betaalt, ontvangt u altijd een betalingsbewijs van de chauffeur. U kunt in de taxi met de volgende creditcards betalen:

  • Mastercard
  • Visa
  • American Express

Kinderstoeltjes

Wij bieden u ook de service om uw kinderen op een stoeltje of verhoging te vervoeren. De kosten van deze stoeltjes bedragen € 5,- per stuk per taxirit. Speciaal voor kinderen hebben wij de volgende stoeltjes:

  • Maxi-Cosi
  • Kinderstoeltjes
  • Stoelverhogingen

Taxi’s zijn niet verplicht om de kinderen in een stoel te vervoeren. Uiteraard is het aan u of u graag een stoeltje wenst. Het kan voorkomen dat uw chauffeur i.v.m. vertragingen geen kinderstoeltje bij zich heeft. Als u voor uw kinderstoeltje vooraf heeft betaalt krijgt u uiteraard uw geld terug.

Feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden er andere tarieven. U kunt de tarieven telefonisch of via een offerte opvragen.

Meerdere adressen

Indien u van meerdere adressen opgehaald wenst te worden, is dat uiteraard mogelijk. Bij het rijden naar meerdere adressen wordt een toeslag van minimaal 5 euro per extra adres berekend. Het exacte bedrag wordt berekend aan de hand van de afstand van de adressen. Hieronder kunt u een offerte aanvragen, deze offerte is 30 dagen geldig.

 Aansprakelijkheid

Centrale Schiphol Taxi is niet aansprakelijk voor als u uw rit krap boekt, er kunnen altijd onvoorziene omstandigheden plaatsvinden zoals; file, noodweer, verkeersomleiding, autopech etc. U dient zich daarom te houden aan de regels van de vliegtuigmaatschappij omtrent uw aanmeldingstijden.

Annuleren

U gaat akkoord met onze voorwaarden voor wat betreft annuleren indien u bij ons reserveert:

  • 48 uur of meer voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 2 jaar van het betaalde bedrag
  • Tussen 48 uur en 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 1 jaar van het betaalde bedrag
  • Korter dan 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 6 maanden van het betaalde bedrag
  • Korter dan 8 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie/geen tegoedbon