DISCLAIMER

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van Centrale Schiphol Taxi en de geleverde diensten van Centrale Schiphol Taxi.
Centrale Schiphol Taxi behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

Beperking aansprakelijkheid

Centrale Schiphol Taxi besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Centrale Schiphol Taxi is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Centrale Schiphol Taxi een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Centrale Schiphol Taxi. Zonder schriftelijke toestemming van Centrale Schiphol Taxi is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Centrale Schiphol Taxi aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Kvk-nummer

Centrale Schiphol Taxi is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 67244327.