Over ons

We vertellen graag een stukje over ons bedrijf staat zeer goed bekend binnen Den Haag en omstreken. Centrale Schiphol Taxi bestaat nu ruim 25 jaar. In de begindagen vervoerden wij alleen maar klanten van hotels en ambassades. In de loop van de jaren kwamen steeds meer multinationals bij ons als klant.

Sinds we bij Centrale Schiphol Taxi hebben besloten om ook particulieren te gaan vervoeren, zijn we uitgegroeid tot een taxicentrale met de beste en goedkoopste service van Den Haag en omstreken. Mensen die naar Schiphol met de taxi reizen, weten wie zij moeten bellen. Omdat wij veel taxi’s hebben rijden naar Schiphol, kan Centrale Schiphol Taxi voor hele scherpe prijzen naar het vliegveld rijden, maar u ook goedkoop weer terug naar huis brengen. We vervoeren al jarenlang naar tevredenheid particuliere- en zakelijke klanten van en naar allerlei vliegvelden, en zijn er trots op dat wij al zoveel tevreden klanten op het vliegveld hebben afgeleverd.

Uw vlucht begint met Centrale Schiphol Taxi

Wij weten waar u als klant op let. Betrouwbaarheid, comfort, gemak en klantgerichtheid. Laat de naam Centrale Schiphol Taxi u niet misleiden: wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personen naar diverse luchthavens, zoals Schiphol-Airport, Rotterdam-Airport, Eindhoven-Airport, Brussels-Airport-Zaventem. Centrale Schiphol Taxi heeft zich door airport-specialisatie en goede dienstverlening uniek gemaakt in deze branche. Perfect vervoer, met jarenlange expertise, tegen de goedkoopste prijs. Met ons zult u met plezier naar het vliegveld reizen.

betrouwbaarheid

Op Centrale Schiphol Taxi kunt u rekenen

Bij onze centrale staat dienstverlening hoog in het vaandel. Wij weten dat u als klant zekerheid zoekt. Niets is zo vervelend als wachten op een taxi die te laat is, en wij zorgen er daarom voor dat wij altijd 5 minuten voor tijd bij de voordeur staan. Wij laten onze klanten niet wachten en wij zijn er altijd! Op Centrale Schiphol Taxi kunt u altijd rekenen.

HEEFT U BINNEN 12 UREN EEN TAXI NODIG? BEL ONS OP 070 – 427 30 29 (24/7 BEREIKBAAR).