Soort vervoer

Soort vervoer bij Centrale Schiphol Taxi

Bij subliem vervoer hoort een sublieme wagen en dat is in onze ogen een Mercedes Benz. Doordat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, bestaat het gehele wagenpark van Centrale Schiphol Taxi uit Mercedessen. Hierdoor kunnen wij onze klanten extra comfort, luxe en betrouwbaarheid aanbieden. Onze taxi’s worden door de dealer onderhouden en voldoen aan de wettelijke gestelde eisen voor personenvervoer op de weg.

Particulier vervoer bij Centrale Schiphol Taxi

Voor een goedkope taxi naar Schiphol bent u bij ons als particuliere klant aan het juiste adres. Wij hebben voordelige vaste tarieven, ook vanaf Schiphol. Misschien lijkt het handiger om bij aankomst op Schiphol na een lange vlucht meteen in een wachtende Centrale Schiphol Taxi te stappen die u thuisbrengt, maar bij ons bent u altijd goedkoper uit als u vooraf boekt. Bel geen lokaal taxibedrijf dat ook stadsritten uitvoert en niet gegarandeerd op tijd komt om u naar het vliegveld te brengen, maar reserveer bij Centrale Schiphol Taxi om uzelf voor de beste prijs zekerheid te bieden. U kunt telefonisch of online uw taxi reserveren. U betaalt bij ons geen meterbedrag naar het vliegveld, maar u kunt al vanaf heel goedkoop een taxi naar Schiphol boeken. Zie onze tarieven!

Mocht er iemand bij u in de buurt ook opgehaald moeten worden, dan bestaat er een mogelijkheid dat uw rit wordt gecombineerd. Wilt u expliciet een privé taxi geef dit dan telefonisch of online aan ons door.

ZAKELIJK VERVOER

Zakelijk vervoer bij Centrale Schiphol Taxi

Voor zakelijk vervoer vanuit Den Haag en omstreken leveren wij naast taxiservice naar Schiphol verschillende andere diensten. Jubileum, team-uitjes, directiebijeenkomsten, VIP-vervoer: het kan allemaal bij ons. Voor VIP-vervoer beschikt Schiphol Taxi Centrale over representatieve Mercedes S-Klasse wagens zonder daklicht en voorzien van alle gemakken.